Menyang kontèn

Lempongan Hạ Long: Béda antara owahan

41 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+kategori
c (r2.7.1) (bot Menambah: ar:خليج ها لونج)
(+kategori)
[[Kategori:Wisata Vietnam]]
[[Kategori:Situs Warisan Donya UNESCO]]
[[Kategori:New Seven Wonders of Nature]]
 
[[ar:خليج ها لونج]]
1.294

besutan