Stadion Wals Siezenheim: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
22 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
cTidak ada ringkasan suntingan
cTidak ada ringkasan suntingan
Stadion iki nduwèni kapasitas 30.000 kursi lan dianggo pertandingan [[UEFA Euro 2008|Piala Eropa 2008]] déning telung grup.
 
{{Stadion Euro 2008}}
{{stub}}
 
64

besutan

Menu navigasi