Menyang kontèn

Tènes: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
typo
(+ pasang lapangan Tènes)
(typo)
[[Berkas:AgassiBackhand.gif|thumb|right|Contoh pukulan ''backhand'' oleh Agassi.]]
-->
[[Gambar:LapanganTennis Teniscourt imperial.PNGsvg|thumb|Lapangan tènes]]
== Turnamen tenis ==
Ana sawetara turnamèn tènes sing misuwur:
4.454

besutan