1878: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
10 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Mengubah: ne:सन् १८७८
c (r2.5.5) (bot Menambah: tt:1878 ел)
c (r2.7.2+) (bot Mengubah: ne:सन् १८७८)
[[nap:1878]]
[[nds:1878]]
[[ne:सन् १८७८]]
[[new:ई सं १८७८]]
[[nl:1878]]
40.678

besutan

Menu navigasi