Ruwatan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
 
'''''bali menyang:''''' [[Upacara adat Jawa]]
 
{{rintisan}}
 
'''''bali menyang:''''' [[Upacara adat Jawa]]
[[Kategori:Budaya Jawa]] [[Kategori:Upacara adat Jawa]] [[Kategori:Ruwatan]]
Naraguna anonim

Menu navigasi