Wudel: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: sn:Guvhu
c (r2.6.5) (bot Menambah: ta:தொப்புள்)
c (r2.6.4) (bot Menambah: sn:Guvhu)
[[sco:Nael]]
[[simple:Umbilicus]]
[[sn:Guvhu]]
[[sr:Пупак]]
[[sv:Navel]]
63.097

besutan

Menu navigasi