Aaron Kwok: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
11 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
ngrapekna lan mbuwang tag in use
(ngrapekna lan mbuwang tag in use)
{{inuseuntil|31 Agustus 2011}}
[[Gambar:AaronKwok2002.jpg|thumb|250px|Aaron Kwok, aktor Republik Rakyat Cina]]
{{Infobox musical artist
}}
 
'''Aaron Kwok Fu-Shing''' ([[Hanzi tradisional]]: 郭富城; Kantonis: Gwok3 Fu3 Sing4, Pinyin: Guō Fùchéng; {{lahirmati||26|10|1965}}) yakuwi [[penyanyi]] lan [[aktor]] film saka [[Hong Kong]]. Aaron Kwok deningdéning mediamédhia dikategorikakedikategorikaké bebarengn karo [[Jacky Cheung]], [[Andy Lau]] lan [[Leon Lai]] dadi "''4 Raja Langit Hong Kong''".<ref name="Aaron Kwok 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/chinese/a/aaron_kwok Biografi Aaron Kwok]dipununduh tanggal 8 Agustus 2011</ref>
Asalé bapaké ngarepaké supaya Aaron bisa nyambut gawegawé ninging perusahaanparusahan perhiasan
keluarganékulawargané kang dijenengi King Fook Gold & Jewellery Co. Ltd.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ananging ninging taun [[1984]], Aaron Kwok malah nggabung karo kelompokklompok pelatihan dansa ninging perusahaan perfileman kondhang kang jenengé HK-TVB,
Ana ning perusahaan mau bakaté dansa banjur dikenal ning [[masarakat]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Pengalaman balapan liyané yaiku nalika Piala Asia Porsche Carrera, dheweké migunakaké mobil tipe Porsche 911 GT3.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Nalika sasi [[April]] taun [[2010]] Aaron ngetokaké film anyaré, kang diwenihidiwènèhi judul ''THE ERA OF MAGIC''.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ing film iki Aaron mainaké peran bebarengan karo [[Zhang Zi Yi]], Zhang meranaké pasangan kang anduweni lelara [[Aids]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ing hubungan asmarané, Aaron dikabarké anduweni hubungan khusus karo aktris ayu [[Lynn Xiao Dai Ling]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Ing dina Kamis, tanggal 01 April 2010, Zhang Ziyi lan aktor Hong Kong Aaron Kwok arep dipasangké ing film anyaré arahané sutradara [[Gu Changwei]].<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Film anduweni kang judulé ''THE ERA OF MAGIC'' iki lan meranaké pasangan kang anduweni lelara [[AIDS]].<ref name="Aaron Kwok 2">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/chinese/a/aaron_kwok/berita Zhang Ziyi - Aaron Kwok Jadi Pasangan Pengidap AIDS]dipununduh tanggal 8 Agustus 2011</ref>
 
Film iki dijukut saka novel kang ceritané cinta tragis 2 penderita AIDS. <ref name="Aaron Kwok 2"/>
Ing kene Kwok meranaké guru SD kang dikirim saka kota gedhe ing desa.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Dheweké dadi penderita AIDS lan ketemu karo karakter Ziyi, kang podopadha-padha pasiendadi pasièn AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Gu Changwei manthep Ziyi cocok kanggo karakter film iki metu saka skandal anyar kang nimpa aktris China mau.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Sutradara yakin Ziyi nggawa filme ing box office.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
78.624

besutan

Menu navigasi