1848: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
30 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: ne:सन् १८४८
c (r2.5.5) (bot Menambah: diq:1848)
c (r2.7.2) (bot Menambah: ne:सन् १८४८)
[[nap:1848]]
[[nds:1848]]
[[ne:सन् १८४८]]
[[new:ई सं १८४८]]
[[nl:1848]]
40.678

besutan

Menu navigasi