1865: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
30 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: ne:सन् १८६५
c (r2.5.5) (bot Menambah: diq:1865)
c (r2.7.2) (bot Menambah: ne:सन् १८६५)
[[nap:1865]]
[[nds:1865]]
[[ne:सन् १८६५]]
[[new:ई सं १८६५]]
[[nl:1865]]
40.678

besutan

Menu navigasi