1770: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
30 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: ne:सन् १७७०
c (r2.6.4) (bot Menambah: kk:1770 жыл)
c (r2.7.2) (bot Menambah: ne:सन् १७७०)
[[nds:1770]]
[[nds-nl:1770]]
[[ne:सन् १७७०]]
[[new:सन् १७७०]]
[[nl:1770]]
40.678

besutan

Menu navigasi