Fungi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: ie:Fungi
c (bot Menambah: si:දිලීර)
c (r2.7.2) (bot Menambah: ie:Fungi)
[[hu:Gombák]]
[[id:Fungi]]
[[ie:Fungi]]
[[is:Sveppir]]
[[it:Fungi]]
39.886

besutan

Menu navigasi