Louis XVI saka Prancis: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
43 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
typo
(Kaca énggal: {{inuseuntil|31 Oktober 2011}} thumb|260px|Louis XVI '''Louis XVI''', 1754-1793, Raja Perancis (1774-1792), inggih punika putra no tiga ...)
 
(typo)
Gambar::Louis XVI Æ Double sol 1793 France.jpg|Mata artha Louis XVI
Gambar:Ludvig XVI av Frankrike porträtterad av AF Callet.jpg|Louis XVI
Gambar:Marie Antoinette Adult7.jpg.|Marie
</gallery>
 
==Biografi==
Louis XVI inggih punika ingkang paling barep saking sadulur- saduluripun, piyambakipun gadhahi takdir dados Raja selajengipun Perancis.
1.293

besutan

Menu navigasi