Kaisar Chongzhen: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
311 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
 
c
[[Gambar:Ming Chongzhen.pngjpg|thumb|250px|Kaisar Chongzhen]]
'''Kaisar Chongzhen''' ([[Hanzi]]: 崇祯, [[6 Februari]] [[1611]]-[[25 April]] [[1644]]) yaiku kaisar ka-16 lan kang pungkasan saka [[Dinasti Ming]]. Dheweke nguwasani tahta saka taun [[1627]] nganti tekan 1644. Lair karo jeneng '''Zhu Youjian''' (朱由检), yaiku anak ka lima saka [[Kaisar Taichang]].
4.395

besutan

Menu navigasi