Vanness Wu: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
{{inuseuntil|31 Agustus 2011}}
{{Infobox actor
 
==KARIR==
 
Sadhurungé kondhang dadi anggota F4, Vanness Wu nyambut gawe ddai ''telemarketer'' ning [[Amerika]].<ref name="VW 1"/>
Nili sawisé kuwi dheweké ditemukaké karo wong kang nggoleti bakat kang jenengé [[Carl Choi]], kang anduweni kepenginan anggawe proyek boyband.<ref name="VW 1"/>
==DISKOGRAFI==
===Album===
 
*BODY WILL SING<ref name="VW 1"/>
*V.DUBB<ref name="VW 1"/>
 
===Single===
 
*Only<ref name="VW 1"/>
*I Don't Wanna Lose You<ref name="VW 1"/>
 
===FILMOGRAFI===
 
Film<ref name="VW 1"/>:
*2003 STAR RUNNER
 
===Serial TV===
 
Serial Tv<ref name="VW 1"/>:
*2001 METEOR GARDEN
6.047

besutan

Menu navigasi