Gunung Karmel: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.3) (bot Menambah: bg:Кармел
(a)
 
c (r2.6.3) (bot Menambah: bg:Кармел)
[[be:Гара Кармель]]
[[be-x-old:Кармэль]]
[[bg:Кармел]]
[[ca:Mont Carmel]]
[[ceb:Bukid Carmelo]]
17.406

besutan

Menu navigasi