Médhan Magnit: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2.804 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
Kaca énggal: 200px|jmpl|ka| Arus medan magnet (M) ing sakliling kawat '''Medan magnet''', ing sajroné ilmu Fisika, yaiku bagéyan medan kang kabentuk kanti ca...
(Kaca énggal: 200px|jmpl|ka| Arus medan magnet (M) ing sakliling kawat '''Medan magnet''', ing sajroné ilmu Fisika, yaiku bagéyan medan kang kabentuk kanti ca...)
(Ora ana béda)
866

besutan

Menu navigasi