Kutha Makassar: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
78 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+{{Kutha gedhé ing Indonésia|image=Surabaya-night-skyline.jpg}}
c (bot Menambah: az:ماکاسار)
(+{{Kutha gedhé ing Indonésia|image=Surabaya-night-skyline.jpg}})
{{Kutha Makassar}}
{{Sulawesi Kidul}}
{{Kutha gedhé ing Indonésia|image=Surabaya-night-skyline.jpg}}
{{rintisan}}
 
[[Kategori:Sulawesi Kidul]]
4.454

besutan

Menu navigasi