Apollo 16: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
236 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Apollo 16 kuwi misi kelas-J lan gawa sawijiné wahana [[Lunar Rover]]. 94,7 kg ''sampel'' Bulan bisa digawa mulih ning [[Bumi]]. Telung EVA (''extra-vehicular activity''; kagiatan kang dilakoni ing angkasa lan ing jaba wahana) dileksanakaké, ing antarané kanggo ngrekam [[video]] saka jaba [[pesawat]] lan uga uji coba marang kalangsungan urip mikrobial.
Subsatelit-subsatelit Apollo 16 diluncurké ing tanggal [[24 April]] [[1972]] nalika isih ning bulan lan nglakokaké uji marang [[medan magnet]] lan partikel-partikel [[surya]]. Ing laku ning Bulan, Apollo 16 kasil jupuk [[foto]] Bumi.
 
==Cathetan suku==
866

besutan

Menu navigasi