Apollo 16: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
358 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
'''Apollo 16''' yaiku misi berawak kang kaping sepuluh ing [[program Apollo]] lan kang kaping lima kang ndarat ing [[Bulan]]. Misi iki diluncurké nalika tanggal [[16 April]] [[1972]] saka [[Pusat Antariksa Kennedy]] nganggo [[roket]] [[Saturn V]] SA-511 lan ndarat ing Bulan nalika tanggal 21 April 1972.
 
Apollo 16 kuwi misi kelas-J lan gawa sawijiné wahana [[Lunar Rover]]. 94,7 kg ''sampel'' Bulan bisa digawa mulih ning [[Bumi]]. Telung EVA (''extra-vehicular activity''; kagiatan kang dilakoni ing angkasa lan ing jaba wahana) dileksanakaké, ing antarané kanggo ngrekam [[video]] saka jaba [[pesawat]] lan uga uji coba marang kalangsungan urip mikrobial.
 
==Cathetan suku==
866

besutan

Menu navigasi