Bon Jovi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
ganti gambar saka commons
(Kaca énggal: {{inuseuntil|31 Oktober 2011}} thumb|250px]|Bon Jovi '''Bon Jovi''' inggih punika grup musik rock saking New Jersey, Amerika Serikat ingkang gadhahi per...)
 
(ganti gambar saka commons)
{{inuseuntil|31 Oktober 2011}}
[[GambarFile:bonBon joviJovi 1.jpg|thumb|250px]|Bon Jovi]]
'''Bon Jovi''' inggih punika grup musik rock saking [[New Jersey]], [[Amerika Serikat]] ingkang gadhahi personel inggih punika [[Jon Bon Jovi]] (vokal/gitar), [[Richie Sambora]] (gitar), [[Tico Torres]](drums), [[David Bryan]] (keyboards) lan [[Hugh McDonald]] (bas). Lan anggota ingkang sampun medal,[[Alec John Such]].
==Karir Bon Jovi==
78.625

besutan

Menu navigasi