Wudel: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
18 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: av:ЦӀину
c (r2.7.1) (bot Menambah: ka:ჭიპი)
c (r2.6.4) (bot Menambah: av:ЦӀину)
[[ar:سرة]]
[[arc:ܫܘܪܬܐ]]
[[av:ЦӀину]]
[[ay:Kururu]]
[[bjn:Pusat]]
63.097

besutan

Menu navigasi