Kutha Makassar: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ko:마카사르
c (r2.7.1) (bot Menambah: kl:Makassar)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ko:마카사르)
[[ja:マカッサル]]
[[kl:Makassar]]
[[ko:마카사르]]
[[lt:Makasaras]]
[[mi:Makassar]]
9.872

besutan

Menu navigasi