Aqaba: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ko:아카바
c (sithik)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ko:아카바)
[[ja:アカバ]]
[[ka:აკაბა]]
[[ko:아카바]]
[[li:Aqaba]]
[[lt:Akaba]]
9.872

besutan

Menu navigasi