Chichén Itzá: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
359 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+sithik
(+sithik)
{{rapekna artikel pelatihan}}
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
 
{{Infobox World Heritage Site
| Link = http://whc.unesco.org/en/list/483
}}
'''Chichén Itzá''' iku salah sijine Situs Peradaban Maya kang dumunung ana ing [[Meksiko]] rikala [[abad]] [[800]] SM. [[Piramida]] Kukulcan ing sakubenge situs [[sajarah]] iki dipercaya kanggo pusat kagiatan [[politik]] lan [[ekonomi]] ing peradaban Maya, kang dumunung ana ing tlatah [[Semenanjung Yucatan]] (tlatah Meksiko). Itza yaiku titik temu ''kompleks'' [[bangunan]] liyané kayata [[Piramida Kukulcan]], [[Candi Chac Mool]], lan bangunan [[Sewu Tiang]].
 
==cathetanCathetan suku==
{{reflist}}
 
{{bangunan-stub}}
[[Category:Chichen Itza| ]]
 
[[Category:World Heritage Sites in Mexico]]
[[Kategori:Bangunan ]]
[[Category:Maya sites in Yucatán]]
[[Kategori:Piramid ]]
[[Category:Archaeoastronomy]]
[[Kategori:Mexico ]]
[[Category:Mesoamerican pyramids]]
[[Kategori:Situs Warisan Donya ]]
[[Category:Former populated places in Mexico]]
[[Kategori:UNESCO ]]
[[Category:Tourism in Mexico]]
 
[[ar:تشيتشن إيتزا]]
4.454

besutan

Menu navigasi