Setatus konservasi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
95 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
! scope="row" | Endangered
|Terancam
|[[Spesies jroning bebaya cures|Jroning bebaya]]
|-
!scope=”row” |Vulnerable
|Rentan
|[[Spesies jroing kahanan mutawiri|Mutawatiri]]
|-
! scope="row" | Threatened
|Durung ana
|[[Spesies kaancam bebaya cures|Bebaya cures]]
|-
!scope=”row” | Conservation Dependent
78.625

besutan

Menu navigasi