Teppanyaki: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
18 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: id:Teppanyaki
(Kaca énggal: thumb|Juru masak teppanyaki ing [[restoran Mt. Fuji ing New York]] {{nihongo|'''Teppanyaki'''|鉄板焼き||panggang plat besi}} yaiku sawijining ...)
 
c (r2.7.1) (bot Menambah: id:Teppanyaki)
[[es:Teppanyaki]]
[[fr:Teppanyaki]]
[[id:Teppanyaki]]
[[it:Teppanyaki]]
[[ja:鉄板焼き]]
35.118

besutan

Menu navigasi