Duryodana: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
c
 
==Putra lan garwa==
Duryudana bisa dadi bojone [[Dewi Banowati]] kang sulistya. Nanging, Banowati sejatine luwih tresna marang [[Arjuna]]. Banowati nglairake anak loro. Akeh sing mawastani yen anak loro iki sejatine dudu anake Duryudana, ana uga kang nyebut yen ramane LekesmanawatiLeksmanawati iku Arjuna.
*[[Leksmana Mandrakumara]]
*[[Leksmanawati]] (ana uga kang nyebut yen mung siji thok, dadi Leskmanawati ora katut).
73

besutan

Menu navigasi