Thiwul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
7 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
(typo)
Thiwul kang asalé saka [[gaplèk]] kuwi nduwèni akèh banget kandhutan kaloriné, nanging isih luwih sithik tinimbang [[beras]]. Thiwul uga bisa ngganti anané beras nalika usum paceklik. Thiwul dipercaya bisa nyegah lara [[maag]], [[weteng]] keroncongan, lan sapanungalé. Thiwul uga digunakaké dadi panganan pokok jroning mangsa [[perang]] [[Indonésia]] nglawan penjajah [[Jepang]].
 
 
{{rintisan}}
{{panganan-stub}}
 
{{Masakan Indonésia}}
 
4.454

besutan

Menu navigasi