Sandwich: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
45 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[gambar:Sandwich.jpg|thumb|200px|Sandwich]]
'''Sandwich''' iku jinis panganan kang digawe saka roti satangkup kang isine daging lan keju (padatan diwenehi tomat, brambang, lan kul).<ref name="s">{{en}}[http://www.artikata.com/arti-98760-italian+sandwich.html artikata.com] italian sandwich</ref> Roti kang digawe kanggo gawe sandwich iku diarani ''sandwich bread'' kang wujude segipapat. Nanging, roti liyane uga bisa digawe sandwich, kayata French bread, toast bread, hamburger bun, hotdog bun, lan liya-liyane.<ref name="a">{{id}}[http://www.scribd.com/doc/49761234/Restoran-20Jilid-202 www.sribd.com] Restoran%20Jilid%202 </ref> Padatan ing sadhuwuring [[roti]] diolesi mayones sithik, mentega, margarin utawa minyak zaitun kanggo perekat lan bisa nambah aroma. Sandwich biyasane didol ing restoran utawa ing cafe.
 
4.487

besutan

Menu navigasi