Pramuka: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
51 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
typo
(typo)
[[Gambar:Tunas.png|thumb|right|200px|lambangLambang pramuka Indonesia[[Indonésia]] ]]
 
:''Kanggo jeneng sawijining gerakan kepandhuan kang ana ing Indonésia, delengen [[Gerakan Pramuka Indonésia]].''
 
== Sajarah ==
[[Image:Pramuka di Monas (22-2-2007).jpg|thumb|Pramuka ing [[Monumen Nasioanl|Monas]] ]]
<!--
==== Kelahiran Gerakan Kepanduan ====
== Kaanggotaan ==
[[Gambar:Srtw1977.jpg|thumb|200px|''Scouting 'round the world'', 1977 edition]]
Tekan [[taun]] [[2005]], ana lueihluwih saka 28 yuta anggota kadaftar kepanduan putra lan 10 yuta anggota kadaftar kepanduan putri ing saindhenging [[donya]] saka [[216]] negara lan teritori sing béda.
 
''DaftarDhaptar 20 negara-negara kanthi anggota pramuka paling akèh'':
{| class = wikitable
|-
|}
 
== Gerakan Pramuka IndonesiaIndonésia ==
[[Gambar:SBY Pramuka2.jpg|left|thumb|210px|Presiden[[Presidhèn]] [[SBY]] mbukak Jambore Nasional VIII-2006]]
{{utama|Gerakan Pramuka Indonesia}}
Bapak Pramuka Indonesia yakuwi Sri Sultan [[Hamengkubuwono IX]]. Lambang saka gerakan iki yakuwi tunas [[klapa]] awit kabèh bagéan saka wit klapa kuwi duwèni manfaat. Dikarepaké kanthi lambang iku, para pramuka bisa mènèhi manfaat kanggo awaké dhéwé lan lingkungan saubengé.
4.454

besutan

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané