Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+
(+)
{{Kristen}}
[[File:P52 recto.jpg|thumb|174px|right|<center>II]]
'''Injil''' saka [[basa Arab]] sing njupuk saka [[basa Yunani]] εὐαγγέλιον (''euangelion'') iku bagéyan saka kitab suci [[Kristen]] [[Alkitab]] [[Prajanjian Anyar]]. Injil iku tegesé "warta apik".
78.624

besutan

Menu navigasi