Wikipédia:Wikifikasi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
8 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
typo
(typo)
{{pintas|[[WP:MA]]|[[WP:RAPIWIKIFY]]}}
'''[[Wikipedia:Artikel|Artikel-artikel Wikipedia]]''' bisa diarani 'rapi' yèn:
* wis nduwèni pranala (''link'') sing gandheng artikel liya sacukupé
78.625

besutan

Menu navigasi