Aaron Kwok: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
190 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
nalika konseré tiketé mau entek didol, wiwit nalika konser ning [[Hong Kong]], [[China]] lan negara-negara liyané.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Sak liyané ning dunya musik, Aaron uga nekuni babagan dunya otomotif.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ora namung dadi [[penyanyi, dheweké uga anduweni profesi liyané.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
==Cathetan Suku==
{{Reflist}}
6.047

besutan

Menu navigasi