Aaron Kwok: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
467 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Ananging ning taun [[1984]], Aaron Kwok malah nggabung karo kelompok pelatihan dansa ning perusahaan perfileman kondhang kang jenengé HK-TVB,
Ana ning perusahaan mau bakaté dansa banjur dikenal ning [[masarakat]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Penampilan kaping pisanané, bisa dideleng nalika taun [[1988]] ning film kang judulé ''THE BIG HEAT''.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Dheweké dadi [[penyanyi]] kondhang kang wis menangaké atusan panghargaan musik,
ora namung kuwi, dheweké uga wis mainaké luwih saka 200 konser awit dheweké njegur ning dunya hiburan,
nalika konseré tiketé mau entek didol, wiwit nalika konser ning [[Hong Kong]], [[China]] lan negara-negara liyané.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
==Cathetan Suku==
{{Reflist}}
6.047

besutan

Menu navigasi