Basa Koréa: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
Basa Korea dipunalihaken dhumateng Basa Koréa: pasang aksara
(a)
 
c (Basa Korea dipunalihaken dhumateng Basa Koréa: pasang aksara)
78.625

besutan

Menu navigasi