Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
19 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: bar:Evangelium
c (r2.6.4) (bot Menambah: bar:Evangelium)
[[arz:انجيل]]
[[az:İncil]]
[[bar:Evangelium]]
[[be:Евангелле]]
[[be-x-old:Дабравесьце]]
62.238

besutan

Menu navigasi