Bugatti Veyron: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
386 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
}}
 
'''Bugatti Veyron EB 16.4''' yaiku mobil kanggo touring.<ref name="internet1">{{en}}[http://www.caranddriver.com/reviews/car/05q4/bugatti_veyron_16.4-first_drive_review www.caranddriver.com](diundhuh tanggal 5 Agustus 2011)</ref> Versi super Sport yaiku mobil paling banter ning dunya, amarga banter paling dhuwur bisa nganthi 431,07 km / jam (267,85 mph). Versi asline nduweni banter paling dhuwur nganti 408,00 km / jam (253,52 mph).<ref name="internet1"/> Iki nduweni jeneng (Mobil Dekade) 2000-2009 nganggo gear program televisi BBC Top.<ref name="internet1"/>
Digawe lan dikembangake saka [[Grup Volkswagen]] Jerman lan diproduksi karo [[Bugatti Automobiles SAS]] sing markase ning [[Château Saint Jean di Molsheim]] (Alsace, Prancis), desainer kepala [[Veyron]] yaiku [[Hartmut Warkuss]], lan eksterior dirancang karo [[Jozef Kaban Volkswagen]], akeh gaweyan rekayasa sing dilakoni ning bimbingan mantan insinyur [[Peterblit]] lan saiki [[Bugatti]] teknik kepala [[Wolfgang Schreiber]].<ref name="internet1"/>
Eneng varian khusus sing diproduksi, kalebu loro puncak Targa. Ing sasi Desember 2010, [[Bugatti]] miwiti nawarake calon sing nuku.<ref name="internet1"/> Bisa nyesuaiake warna eksterior lan interior sing ngguanaake aplikasi [[Veyron 16.4 Configurator]] ning situs resmi marque.<ref name="internet1"/>
 
==Nama==
Iki mobil diwenehi jeneng saka pembalap Perancis [[Pierre Veyron]], sing uwis menangke 24 Jam Le Mans ing taun 1939 lan mbalap kanggo perusahaan [[Bugatti]] asli.<ref name="internet1"/>
 
 
==Spesifikasi lan Performa==
Veyron nduweni mesin 16 silinder, padha karo loro sudut sempit mesin V8 sing digabungake karo konfigurasi W.<ref name="internet1">{{en}}[http://www.caranddriver.com/reviews/car/08q4/bugatti_veyron_16.4-road_test www.caranddriver.com](diundhuh 5 Agustus 2011)</ref> Saben silinder nduweni papat katup kanggo sewidhak papat, ananging konfigurasi V8 owah saengga digunakaake loro camshaft overhead kanggo ndongkrak loro bank silinder saengga totale dadi papat camshaft diperloake. Mesin diwenehi tenaga saka [[bi-turbocharger]] lan mindahake 7.993 sentimeter kubik (487,8 cu in), nganggo 86 persegi kanggo 86 mm (3,4, gedhene 4,4 in) bore lan stroke.<ref name="internet2"/>
Tranmisi kopling ganda langsung-shift gearboz dikendaliake komputer otomatis karo piyu rasio roda unthu, nganggo gayung magnesium ning mburi kemudi lan wektu nggesere kurang luwih 150 milidetik, sing dibangun saka [[Ricardo]] Inggris ketimbang [[Borh-Warner]], sing dirancang [[DSG]] enem bantere sing digunaake karo Marques utama [[Grup Volkswagen]]. Veyron bisa diobahke ning modus semi utawa kebak sak kebake kanthi otomatis.<ref name="internet2"/> tranmisi digenti butuh biaya kurang luwih € 120.000. iku uga nduweni papat roda permanen sing nggunaake sistem [[Traksi Haldex]]. Nggunaake Michelin PAX run ban khusus, dirancang kanggo ngakomodasi bantere Veyron, biaya sing diandharake kurang luwih 25.000 per set.<ref name="internet2"/> Nggantine ban namung bisa ning [[Perancis]], kangggo layanane kemau dibutuhake biaya € 70.000. Total bobote 2,034.8 kg (£ 4486). Iki ndadeake mobil kuat kangao rasio bobot, miturut [[Volkswagen Group]], saka 446,3 tenaga jaran metrik (328 kW; 440 bhp). Per ton.<ref name="internet2"/>
tenaga jaran metrik (328 kW; 440 bhp). Per ton.
 
 
637

besutan

Menu navigasi