Bugatti Veyron: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
173 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
}}
 
'''Bugatti Veyron EB 16.4''' yaiku mobil kanggo touring.<ref name="internet1">{{en}}[http://www.caranddriver.com/reviews/car/05q4/bugatti_veyron_16.4-first_drive_review www.caranddriver.com](diundhuh tanggal 5 Agustus 2011)</ref> Versi super Sport yaiku mobil paling banter ning dunya, amarga banter paling dhuwur bisa nganthi 431,07 km / jam (267,85 mph). Versi asline nduweni banter paling dhuwur nganti 408,00 km / jam (253,52 mph). Iki nduweni jeneng (Mobil Dekade) 2000-2009 nganggo gear program televisi BBC Top.
Digawe lan dikembangake saka [[Grup Volkswagen]] Jerman lan diproduksi karo [[Bugatti Automobiles SAS]] sing markase ning [[Château Saint Jean di Molsheim]] (Alsace, Prancis), desainer kepala [[Veyron]] yaiku [[Hartmut Warkuss]], lan eksterior dirancang karo [[Jozef Kaban Volkswagen]], akeh gaweyan rekayasa sing dilakoni ning bimbingan mantan insinyur [[Peterblit]] lan saiki [[Bugatti]] teknik kepala [[Wolfgang Schreiber]].
Eneng varian khusus sing diproduksi, kalebu loro puncak Targa. Ing sasi Desember 2010, [[Bugatti]] miwiti nawarake calon sing nuku. Bisa nyesuaiake warna eksterior lan interior sing ngguanaake aplikasi [[Veyron 16.4 Configurator]] ning situs resmi marque.
637

besutan

Menu navigasi