Snoopy: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
52 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
[[Gambar:Snoopy's World at New Town Plaza in Hong Kong.gifJPG|thumb|250 px|Snoopy (di tengah).]]
 
'''Snoopy''' yaiku tokoh [[fiksi]] kang arupa [[asu]] jinis [[beagle]] kang diingoni [[Charlie Brown]] ing [[strip komik]] ''[[Peanuts]]'' kang digawé [[Charles M. Schulz]].<ref name="buku1"/>Nalika rong taun sawisé tokoh Snoopy dikenal, tokoh Snoopy mung digambaraké dadi asu biyasa, ananging sangsaya suwé Snoopy dadi karakter kang bisa ngomong.<ref name="buku1"/>[[Balon teks]] Snoopy isiné babagan apa kang dipikiraké snoopy, saengga Snoopy bisa ngomong.<ref name="buku1"/>
56

besutan

Menu navigasi