Bawang bombay: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
73 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2) (bot Menambah: pcd:Eugnon; kosmetik perubahan)
Tidak ada ringkasan suntingan
{{delete}}
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
{{Taxobox
| color = lightgreen
}}
 
[[Gambar:Bawang Bombay.jpg|thumb|250 px|Bawang bombay]]
'''Bawang bombay''' yaiku jinisé [[bawang]] kang bisa digunakaké kanggo masak panganan ing [[Indonésia]], [[bawang]] jinis iki uga kena kanggo campuran [[saos]] ing [[pizza]].<ref name="internet2"/> Ora mung kanggo hiasan, bawang iki uga bagéyan saka masakan awit bentuké kang gedhé kan [[daging]]é kang kandel.<ref name="internet2"/> Diarani bawang bombay awit bawang iki digawa para pedagang kang asalé saka [[kutha]] [[Bombay]] utawa [[Mumbai]] saka [[India]] ing [[Indonésia]].<ref name="internet2">{{id}}[http://www.serasiclinic.com/index.php?option=com_content&view=article&id=57:khasiat-bawang-bombay&catid=1:info serasiclinic.com](dipunundhuh tanggal 17 Juni 2011)</ref>
 
56

besutan

Menu navigasi