Menyang kontèn

Widyawati: Béda antara owahan

516 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Taun [[2011]], sawisé liburan suwe saka dunya akting, aktris Widyawati saiki mbalik ing dunia akting kang ngangkat namane.<ref name="Widyawati 2"/>
Widyawati ngungkapaké yen dheweké anduweni akeh pertimbangan kang dadi alasan dheweké pengin memerani ing sijining film kang sadurungé wis diputer.<ref name="Widyawati 2">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/widyawati-saya-bukan-orang-baru.html Gosip Widyawati]dipununduh tanggal 20 Juli 2011</ref>
Kanggoné ana telu prakara kang kudu diperhatikaké kanggo dadi bintang film kang berkualitas.<ref name="Widyawati 2"/>
Bojone almarhum Sophan Sophiaan iki nambahké yen kang dikarepké yaiku lamun setitik scene tanapi anduweni nilai luwih, lan ing film iki Widyawati ngrasakaké hal kang beda lan akeh tantangan.<ref name="Widyawati 2"/>
Meski film iki tau difilmke ing taun 70an tanapi Widyawati ora terpaku karo apa kang wis ana, dheweke pengin weruh versi awal mung kanggo pembanding.<ref name="Widyawati 2"/>
 
 
==Cathetan Suku==
6.047

besutan