Menyang kontèn

Widyawati: Béda antara owahan

464 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Wektu kuwi dheweké bareng rombongan "Touring Merah Putih" nglakoni perjalanan kanggo memperingati 100 taun Kebangkitan Nasional.<ref name="Widyawati 1"/>
 
Taun [[2011]], sawisé liburan suwe saka dunya akting, aktris Widyawati saiki mbalik ing dunia akting kang ngangkat namane.<ref name="Widyawati 2"/>
 
Widyawati ngungkapaké yen dheweké anduweni akeh pertimbangan kang dadi alasan dheweké pengin memerani ing sijining film kang sadurungé wis diputer.<ref name="Widyawati 2">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/widyawati-saya-bukan-orang-baru.html Gosip Widyawati]dipununduh tanggal 20 Juli 2011</ref>
 
==Cathetan Suku==
6.047

besutan