Menyang kontèn

Widyawati: Béda antara owahan

1.120 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
| website =
}}
'''Widyawati''' ({{lahirmati||12|7|1950}}) artis [[Indonesia]] kang berjaya awit dekade 1970-an lan 1980-an, Jenenge mulai kondhang nalika mbintangi Yuli ning film ''[[Pengantin Remaja]]'' (1971) karo Romi kang diperanakediperanaké dening [[Sophan Sophiaan]], dikenal dadi pemain film kang kondhang ning taun era 1970-an lan 1980-an.<ref name="Widyawati 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/w/widyawati Biografi Widyawati]dipununduh tanggal 20 Juli 2011</ref>
Dunya film ora namung anggawé dheweké kondhang, ananging uga nemukaké pepujaning atiné,
aktor lan sutradara Sophan Sophiaan, kang akiré nikah ning tanggal [[9 Juli]] taun [[1972]], ning [[Masjid Al-Azhar]].<ref name="Widyawati 1"/>
 
[[Sophan Sophiaan]] lan Widyawati kondhang ning masarakat liwat perané dadi Romi lan Yuli ing film ''PENGANTIN REMAJA'' (1971).<ref name="Widyawati 1"/>
Widyawati kang main film wiwit umur welasan taun iki, nganti saiki wis mbintangi luwih saka 40 judul [[film]], iku mau durung termasuk sinetron, kaya ''ABAD 21''.<ref name="Widyawati 1"/> Film ''ARINI'' (1987) ndadekaké Widyawati dadi Aktris paling apik ning ajang FFI 1987.<ref name="Widyawati 1"/>
Ing taun [[2008]], pasangan Sophan Sophiaan - Widyawati main film bareng ing ''LOVE'', sawijining film kang ngangkat tema cinta saka macem-maceming karakter karo beragam latar belakang.<ref name="Widyawati 1"/>
 
==Cathetan Suku==
6.047

besutan