Menyang kontèn

Gendéra Bahrain: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
typo
(a (rintisan))
 
(typo)
[[Gambar:Flag of Bahrain.svg|right|200px|thumb|<!-- Rasio bendera 2:3 -->]]
'''Gendéra [[Bahrain]]''' kaperang saka [[garis]] [[putih[[]] ing sepertelon [[kiwa]] gendéra, lan liyané kanthi werna [[abang]]. KelaraKalara werna kasebut bisa uga dipisahake dèning lima [[segitelu]] werna putih kan awujud rupa [[graji]] .Abang yaiku werna kang tradisional (kuno) [[teluk Persia]]. Kalima pucuk segitelu ngelambangake cacahé lima pilar [[Islam]]. Desain gendéra iki memper karo wujud anané [[Gendéra Qatar]].
 
== Deleng Uga ==
[[yo:Àsìá ilẹ̀ Bahrain]]
[[zh:巴林国旗]]
ä
4.454

besutan