James Monroe: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
424 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Menambah: am:ጄምስ ሞንሮ)
c
|}}
 
'''James Monroe''' ({{lahirmati|[[Westmoreland County, Virginia]]|28|4|1758|[[Kota New York|New York]], [[New York]]|4|7|1831}}) yaiku sawijining Presiden Amerika Serikat kang kaping lima lan njabat kaping loro periode kepresidenan yaiku antarane taun [[1817]] nganti tekan [[1825]]<ref>Suhindriyo.1999.Biografi Singkat Presiden-Presiden Amerika Serikat. Yogyakarta: Yayasan Pustaka Nusatama, hal.19</ref>.
 
 
 
 
[[Kategori:Tokoh]]
 
 
[[Kategori:Gubernur Virginia]]
[[Kategori:Senator Amerika Serikat]]
4.395

besutan

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané