Dhuwit: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
18 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: ab:Аҧара
c (r2.5.4) (bot Mengubah: bat-smg:Pėnėngā)
c (r2.6.5) (bot Menambah: ab:Аҧара)
{{Link FA|hu}}
 
[[ab:Аҧара]]
[[af:Geld]]
[[am:ገንዘብ]]
2.721

besutan

Menu navigasi