Malaria: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ku:Lerzeta
c (r2.7.1) (bot Menambah: br:Malaria)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ku:Lerzeta)
[[kn:ಮಲೇರಿಯಾ]]
[[ko:말라리아]]
[[ku:Lerzeta]]
[[la:Malaria]]
[[ln:Malariyá]]
3.832

besutan

Menu navigasi