Vampir: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
106 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
[[Kategori:Makhluk dalam legenda]]
[[Kategori:Makhluk tak mati]]
[[Kategori:Monster]]
[[Kategori:Sétan]]
 
[[af:Vampier]]
8.966

besutan

Menu navigasi