Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
26 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: sk:Evanjelium (spisy)
c (bot Menambah: rm:Evangeli)
c (r2.7.1) (bot Menambah: sk:Evanjelium (spisy))
[[sh:Evanđelje]]
[[simple:Gospel]]
[[sk:Evanjelium (spisy)]]
[[sl:Evangelij]]
[[so:Injiil]]
11.909

besutan

Menu navigasi