Menyang kontèn

Dretarastra: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: fa:دهرتراشت
c (Nambahaké kategori Paraga Mahabharata (HotCat))
c (bot Menambah: fa:دهرتراشت)
[[en:Dhritarashtra]]
[[es:Dhṛitarāṣṭra]]
[[fa:دهرتراشت]]
[[fr:Dhritarāshtra]]
[[hi:धृतराष्ट्र]]
32.744

besutan